“Bitno da iz Vodovoda traže kradljivce vode, a to što cijevi pucaju i voda curi po dva tjedna nikoga nije briga”

Korisnik jedne lokalne grupe na Facebooku postavio je fotografije zadarske ulice Antuna Mihanovića.

Naime, nije se pohvalio krasnim hortikulturnim uređenjem ove ulice, već se požalio na curenje vode koje je, kako piše, kontinuirano već dva tjedna.

Bitno da iz vodovoda traže di i tko krade vodu, a što su im cijevi po gradu i županiji iz doba Jugoslavije i što su većinom azbestne too koga briga, i što pucaju svako malo i što curi voda to uopće nije bitno, nadovezao se u komentarima još jedan Zadranin.

No, zanimljivo je kako se rasprava nastavila u tonu krađe vode i prečaca kako angažirati djelatnike Vodovoda da promptno dođu na teren.

Prvo trebaš nazvati policiju i reći im da znaš tko krade vodu, oni će izaći na teren snimiti situaciju, pa će morati poslati službeni dopis vodovodu, tek će tad iz Vodovoda izići na teren i sanirati oštećenu cijev, savjetuje korisnik ove Facebook grupe, evidentno ponukan vlastitim iskustvom.

Mi ćemo svakako kontaktirati Vodovod po ovom pitanju, ne bi li doznali koji je razlog curenja vode.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...