Bivši muž Britney Spears objavio video pjevačice kako urla na djecu: “Ovo čak nije ni najgore”

Kevinu Federlineu je očito dosta javnih napada Britney Spears na njihova dva sina, Seana i Jaydena, pa je odlučio pokazati svijetu koliko je, kaže, sporan Britneyjin odnos s dječacima, i to već godinama, piše TMZ.

– Ne mogu sjediti prekriženih ruku i dopustiti da moji sinovi budu optuženi na ovaj način nakon onoga što su prošli. Koliko god nas to boljelo, odlučili smo kao obitelj objaviti ove videe na kojima su dječaci imali 11 i 12 godina – rekao je 44-godišnji Federline koji je u srijedu navečer objavio niz videa

– Ovo čak nije ni najgore. Laži moraju prestati. Nadam se da će naša djeca odrasti i biti bolja od ovoga – dodao je.

– Ovo je moja kuća, ako želim ući ovamo i dati ti losion za lice jer ti je grubo, a ti mi samo kažeš “u redu je, u redu je”…Ne! Nije u redu – vikala je Britney na djecu.

– Bolje da me svi počnete poštovati, jesmo li jasni? – naglasila je za kraj.

Video završava razbješnjelom Britney koja ističe: “Svi me morate početi tretirati kao vrijednu ženu. Ja sam žena, ok? Budite dobri prema meni. Razumijete?”

Federlineova objava je uslijedila nakon napada koji je Britney objavila na Instagramu ranije te srijede, gdje je ponašanje svojih sinova od 15 i 16 godina nazvala “mrskim” jer navodno nikada nisu htjeli provoditi vrijeme s njom kad bi je posjećivali.

Britney je također spomenula nadzornika koji je bio prisutan tijekom posjeta, ali nije jasno tko je zapravo nadzornik i zašto bi trebao uopće biti tamo, prenosi Jutarnji list.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...