Bliži se retrogradni Merkur, ova tri horoskopska znaka čekaju nevolje i izazovi. Jeste li među njima?

Retrogradni Merkur počinje 9. rujna i traje do 2. listopada, pa ćemo gotovo cijeli mjesec biti pod njegovim utjecajem. Njegova energija počet će se osjećati već 22. kolovoza, a postretrogradna sjena će se osjećati do 16. listopada.

Ovaj retrogradni Merkur bit će u znaku Vage i, ako je vjerovati zvijezdama, donijet će nam brojne probleme u komunikaciji, netočne informacije i pokvarene planove. Sve navedeno posebno će osjetiti tri horoskopska znaka, pa ih u idućem razdoblju čekaju brojne nevolje i životni izazovi.

Ovan

Ovnove u predstojećem razdoblju očekuje bura, a na površinu će isplivati ​​svi poslovni nedostaci i stari dugovi (u svakom smislu te riječi).

Pripadnici ovog znaka tijekom rujna će biti vrlo nervozni, obaveze će ih gušiti i bit će im praktički nemoguće ostvariti sve što su zamislili. Čak će se i problemi drugih nekako ispreplesti s njihovima. U razdoblju koji je pred nama Ovnovi se ne smiju pretjerano naprezati, nego svom tijelu i umu moraju pružiti neophodan odmor.

Rak

Predstojeće razdoblje neće biti lagano za Rakove jer će ih poslovni i obiteljski problemi zatrpati sa svih strana. Zbog svega navedenog, Rakovi će se osjećati kao da su im ruke vezane. Savjet Rakovima u ovim nezahvalnim okolnostima jest da pokažu najbolje od sebe, što će im biti dobar zalog za budućnost, piše Story.

Posljednji dani rujna donose određeno smirivanje situacije, što će im dati snage da s vremenom prebrode sve izazove. Rakovi će izgubiti novac, dobiti, pa ga opet izgubiti, ali ne smiju klonuti duhom. Sve su to lekcije koje će se dobro isplatiti u budućnosti.

Vaga

Vagama rujan 2022. godine sprema brojne zamke, pa se na to moraju psihički pripremiti. Neka se klone obećanja koja ne mogu ispuniti po svaku cijenu, kao i širenja neprovjerenih informacija.

Jedini način da se zaštite od retrogradnog Merkura u njihovom znaku jest da barem tri puta provjere sve informacije koje do njih dođu. Obiteljski odnosi također ih mogu uzdrmati i unijeti turbulencije u njihov život. Zato je za Vage ključno da ostanu hladne glave i fokusiraju se na svoje ciljeve.

Kraj rujna i početak listopada donosi olakšanje – stres će se smanjiti, a moguće je da pripadnike ovog znaka očekuju neki bonusi na poslu, javlja N1.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...