Boutique Hostel Forum za svoj 10. rođendan Zadru poklanja koncert grupe Elemental

Boutique Hostel Forum, smješten u povijesnoj jezgri Zadra, s pogledom na crkvu sv. Donata i Rimski forum po kojem je i dobio ime, prije 10 godina otvorio je vrata svojim prvim gostima.

Upravo kako bi proslavili ovaj veliki jubilej, Boutique Hostel Forum pripremio je veliku rođendansku proslavu na koju su svi pozvani.

Ljubitelji dobrih glazbenih ritmova i provoda pod zvjezdanim ljetnim nebom moći će uživati u koncertu jedne od najpoznatijih hrvatskih grupa – Elemental. Koncert će se održati 6. kolovoza 2022. na Forumu pored crkve sv. Donata, simbola grada Zadra, s početkom u 21:00 sat.

Koncert je rođendanski poklon svim Zadrankama i Zadranima, kao i domaćim i stranim posjetiteljima te svim ljubiteljima zabave i dobre glazbe, a ulaz je slobodan.

Elemental je hrvatski hip hop sastav iz Zagreba, dobro poznat domaćoj i regionalnoj publici.

U njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova, što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim.

Osim glazbenog djela večeri za goste se priprema i multimedijalni program, odnosno spektakularni 3D mapping koji će se projicirati na samom pročelju Hostela.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...