Brazilski jazzeri večeras u Velom Ižu, sutra u palači Cedulin

Nakon uspješnih radionica brazilske glazbe u HNK Zadar, jazz glazbenici Marcelo Godoy i Nema Lopez svoje će umijeće pokazati na koncertima koje će izvesti večeras u 21 sat u Velom Ižu te sutra (četvrtak) u atriju palače Cedulin, također u 21 sat. Na klavijaturama će im se na oba koncerta pridružiti domaći pijanist Ivan Ivić.

Marcelo Godoy je brazilski pjevač, gitarist i kompozitor, rođen u pokrajini Minas Gerais i jedan od poznatijih protagonista brazilske bossa nova scene. Nastupao je ne prestižnim europskim festivalima poput North Sea Jazz Festivala, Jazz a Vienne, Dubrovnik Jazz Fair-a te je u svojoj dugogodišnjoj karijeri surađivao sa značajnim imenima brazilske glazbe kao što su Ivan Lins, Joao Bosco, Badi Assad itd.

Nema Lopes također je poznati brazilski jazz glazbenik, perkusionist i pjevač. Posljednjih godina u Belgiji djeluje kao glazbenik i predavač na glazbenim školama. Poznat je po svom specifičnom stilu muziciranja te je dugogodišnji sudionik velikih bossa nova produkcija.

Koncerti se održavaju uz potporu Turističke zajednice grada Zadra.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...