Dan nakon Samsunga, Motorola predstavila svoju inačicu preklopnog telefona

Samo dan nakon što je Samsung predstavio novu generaciju svojih savitljivih telefona, i Motorola je službeno objavila novi model svog savitljivog Razra. U odnosu na prethodnika, telefon dolazi s boljim hardverom, poboljšanim ekranom te s dvije kamere na stražnjoj strani uređaja.

Iako je dijagonala ekrana ista kao i prethodnog modela, novi OLED ekran dolazi s frekvencijom osvježavanja od 144Hz, ali i boljom šarkom za preklapanje telefona. Također, umjesto notcha, tu je sada rupica u zaslonu. Ono što se nije promijenilo jest manji vanjski ekran čija dijagonala iznosi 2,7 inča i na kojem se prikazuju obavijesti s telefona poput poziva i poruka,i informacije o vremenu, navigaciji, praćenju fitness opcija itd.

Ipak, najveći novitet koji će biti najzanimljiviji korisnicima jest čipset. Po ugrađenom hardveru ovo je pravi flagship te novi Razr pokreće najjači Qualcommov Snapdragon procesor (8+ Gen 1), ima do 12 GB memorije i 512 GB prostora za pohranu podataka. Kapacitet baterije iznosi 3500 mAh.

Rezolucija glavne kamere iznosi 50MP, a sa stražnje strane još se nalazi i ultaširoka kamera rezolucije 13MP. S unutarnje strane smještena je 32MP kamera za snimanje selfija.

Novi Razr već se može prednaručiti u Kini, a trenutačno nije poznato hoće li biti dostupan i na drugim tržištima. Što se cijene tiče, za jedan savitljivi smartphone s najjačim procesorom, ne čini se prevelika. Za model s 8/128GB u Kini treba platiti protuvrijednost od 890 dolara, za model 8/256GB cijena iznosi 965 dolara dok najjači model (12/512GB) stoji 1085 dolara, javlja Zimo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...