Donosimo popis horoskopskih znakova koji će se vjerojatno nekoliko puta ženiti

Gotovo svi ulaze u brak s idejom i nadom da će trajati zauvijek. Ipak, to nije uvijek slučaj i postoje razni razlozi zbog kojih se ljudi rastaju ili otuđuju i odlučuju potražiti ljubav negdje drugdje službenim raskidom bračne zajednice.

Međutim, neki znakovi Zodijaka imaju tendenciju osjećati se nezadovoljnijima svojim ljubavnim životom od drugih. Provjerite koji su to horoskopski znakovi koji će vjerojatno više puta ‘uploviti u bračnu luku’.

Vodenjak

Vodenjak je partner s najviše razumijevanja i discipline od svih ​​kad ste s njim u vezi. Ipak, kada stupite u brak s njim, on zahtijeva određeni prostor i slobodu koju im nije svaki partner spreman osigurati.

Ovaj zračni znak ubrzo se počinje osjećati sputanim u braku i ponekad ga odluči raskinuti zavjetujući se da će tražiti ljubav s drugim partnerom i izgraditi sretniju obitelj.

Lav

Lav je vatreni znak Zodijaka i ovaj zvjezdani znak voli biti zaljubljen. Bilo da je riječ o krizi srednjih godina koja donosi razvod ili nečem drugom oni će sve napraviti kako bi pronašli tu jednu posebnu osobu koja će ih voljeti i nadopunjavati.

Lav stalno traži potvrdu i ljubav od svojeg partnera, zbog čega ne ostaje dugo samac i sigurno će u životu više puta ulaziti u bračnu zajednicu. Njegova potreba da bude hvaljen i cijenjen ga tjera da traži dalje.

Škorpion

Bez obzira koliko je njihov partner odan ili koliko je posvećen svojoj vezi, Škorpion je sklon ‘lutajućem oku’. Na nekoj razini ne može prestati uspoređivati ​​svog sadašnjeg supružnika sa svakim potencijalnim ljubavnim interesom na koji naiđe.

Zbog toga se u jednom trenutku odaju nevjeri, što dovodi do konačnog raspada njihovog braka. Škorpion će se sigurno ponovno vjenčati, međutim, uspjeh njihovih sljedećih brakova je zbog te karakterne crte prilično neizvjestan, prenose 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...