Gastro tražilica i Antena otkrivaju dobru klopu Zadra i okolice; Evo gdje jedete najbolju hobotnicu, pašticadu, janjetinu i školjke

Prvi balkanski video blog o hrani, Gastro tražilica, i Antena Zadar, odlučili su vam ovo ljeto zajedno predstaviti mjesta gdje se najbolje jede.

Na našem proputovanju po Jadranu prva destinacija bila je Zadar gdje smo posjetili poznati restoran i konobu Karoca Gre, koja je poznata po svojim dalmatinskim specijalitetima.

Probali smo vrhunsku salatu od hobotnice, pašticadu na didov način, sous-vide mlada janjetinu i fenomenalnu platu školjki.

S obzirom na to da se ekipa Gastro tražilice  tek nedavno vratila iz BIH, u ovoj emisiji napravili smo i usporedbu može li se dalmatinska kuhinja nositi s kontinentalnom kuhinjom, odnosno klasičnim balkanskim roštiljem i ostalim mesnim specijalitetima koji su karakteristični za bivše ex-yu države.

Svakako pogledajte video i doznajte, a mi vam uskoro donosimo još mjesta. Izdvajamo što ne smijete propustiti – donosimo gdje možete pojesti najskuplji burger na Balkanu, gdje se nudi najbolji gyros, ali donosimo i epizodu gasTROVANJE – doznajte koji je nagori fast food u Zadru i kako nas truju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...