HGSS se nada da ovaj proizvod neće u prodaju: “Nadamo se da ćete radije ploviti s Jadrolinijom”

Ljeto je vrijeme odmora, opuštanja, ali i dodatnog rada i napora za neke. Jedni od njih svakako su pripadnici HGSS-a koji unatoč silnim upozorenjima i turistima i domaćima da budu pažljivi, poštuju more i planine, svako ljeto imaju niz intervencija spašavanja.

Njihov je posao izrazito težak, a kako bi doprijeli do što većeg broja ljudi služe se i humorom. Njihove društvene mreže poznate su po duhovitim objavama i dosjetkama kojima žele skrenuti pažnju na opasnosti koje na nas i turiste vrebaju za vrijeme odmora, ako nismo dovoljno oprezni. Znači opustite se, ali i pripazite.

Ovaj put osvrnuli su se naime, na jedan nesvakidašnji izum.

Odijelo za napuhavanje dizajnirano je kako bi suzbilo problem valova i prejakog sunca, a za to vrijeme vi biste se mogli neometano izležavati na površini mora. Izrađeno je od latexa koji ne propušta zrake sunca, a proizvođač tvrdi da se u njemu ne može potonuti. Autorica ovog odijela je španjolska umjetnica SiiGii koja je inspiraciju dobila jer se željela izležavati na moru.

S tim se ipak ne slažu u HGSS-u. Barem sudeći po objavi na Facebooku u kojoj su napisali; “U nadi da ovakav proizvod neće uskoro na tržište i da ćete radije ploviti s Jadrolinija, želimo Vam bezbrižan godišnji odmor”.

Sigurni smo, da im njihovo iskustvo pokazuje, koliko bi ljudi jednostavno otplutalo daleko na pučinu uz pomoć ovakvog odijela, prenosi Večernji.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...