HNK Zadar deklasirao Neretvanac u 1.kolu 3.NL-jug. Čurjurić: “Bilo smo nadmoćni, ponosan sam što igram za Zadar!”

Sjajnom igrom i uvjerljivim pobjedom nogometaši HNK Zadar su rezultatom 5-1 pobijedili Neretvanac iz Opuzena u 1.kolu 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja), na igralištu u Stanovima pred 135 gledatelja.
Rastrčani Zadrani poveli su već u 4. minuti preko Igora Banovića pogotkom iz daljine s nekih 20 metara u desni donjii kut gostujućeg vratara Ante Bačića, kojem na dušu ide taj zgoditak. Kristijan Jurić zabio je za 2-0 u 16.minuti preciznim i jakim udarcem s oko 14 metara nakon akcije s desne strane. Luka Viduka u 35. minuti pogodio je za 3-0, nakon udarca Josipa Iveljića s lijeve, golman odbija, natrčava Viduka i smireno pogađa gostujuću mrežu. U 73.minuti Mateo Bačić dovodi Zadrane u vodstvo 4-0, udarcem s ruba kaznenog prostora. Smanjili su gosti iz Opuzena na 4-1 u 89. minuti preko Marija Popića nakon greške domaće obrane. Konačnih 5-1 postavlja Marko Jordan u 92. iz jedanaesterca. Treba spomenuti kako je Neretvanac u dva navrata uspio zatresti vratnicu, oba puta to je učinio Brazilac Allyson Honorio.
U 2.kolu, sljedeće subote 3. rujna u 17 sati, HNK Zadar gostuje kod Splita u Parku mladeži.
Nakon utakmice iskusni veznjak HNK Zadra 33-godišnji Ivan Čurjurić bio je zadovoljan uspješnim otvaranjem nove sezone.
Od početka smo ušli u utakmicu jako dobro i bili smo bolji protivnik, na kraju smo zasluženo slavili, bili smo uistinu nadmoćni danas! Napunili smo se samopouzdanjem pred dalmatinski derbi sa Splitom, nema kalkulacija idemo u Park mladeži po sva tri boda! Mislim da još ima prostora za napredak u našoj igri. U klub sam se vratio nakon punih devet godina kako bih pomogao ovim mladim momcima, sve ću napraviti da im pomognem kako bi ostvaril svoj cilj, ulazak u viši rang natjecanja! Igranje za moj Zadar me čini ponosnim, kazao je Čurjurić u naš mikrofon.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...