J.Lo i Affleck pripremaju drugo luksuzno vjenčanje za prijatelje i obitelj, izašli su novi detalji

Nakon brzog i skromnog vjenčanja u Las Vegasu, Jennifer Lopez (53) i Ben Affleck (50) ovaj će vikend to nadoknaditi s luksuznim, trodnevnim vjenčanje.

U petak će započeti s probnom večerom, u subotu će biti ceremonija vjenčanja, a nedjelja je predodređena za roštilj i piknik, piše Page Six.

Ovo drugo vjenčanje održat će se na Affleckovom imanju u Riceborou, u saveznoj državi Georgia. Očekuje se da će J.Lo nositi unikatnu haljinu ‘Ralph Laurena’, koja je izrađenu u Italiji po njezinim mjerama. Magazin Vogue će pratiti i dokumentirati njene modne kombinacije za trodnevno vjenčanje.

Lopez je za organizaciju raskošnog slavlja unajmila jednog od najtraženijeg planera za luksuzna događanja, Colina Cowieja (60). Colin svoje usluge naplaćuje u rangu od 25 tisuća do 25 milijuna dolara, a do sada je radio za Oprah Winfrey, Michaela Jordana, ali i ranije za J.Lo.

Za sada se zna da na vjenčanje dolazi Affleckov prijatelj iz djetinjstva, Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck i Drea de Mateo.

Podsjetimo, Lopez i Affleck prvi put su se vjenčali 17. srpnja u Las Vegasu u Maloj bijelo kapelici, a Jennifer je tada službeno promjenila prezime u Affleck, ali je rekla da će u javnosti i dalje koristiti svoje staro prezime.

– Uspjeli smo. Ljubav je prekrasna. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva… Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu do prijestolnice vjenčanja svijeta – napisala je J.Lo na svojem blogu nakon vjenčanja, prenose 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...