Jakov Borčić od 1. rujna zaposlenik KK Zadar u omladinskom pogonu: “Enio je navijao da dođem”

Jakov Borčić (55) od 1. rujna bit će zaposlenik KK Zadar na mjestu sukoordinatora u omladinskom pogonu kluba.

Nazvali smo Borčića koji je taman završio jutarnji trening s kadetima Puntamike.

Jakove dolaziš u KK Zadar?

– Istina, od 1. rujna bi trebao krenuti na radno mjesto sukoordinatora glavnim trenerima u KK Zadar. Radio bih individualne i momčadske treninge uz suradnju s glavnim trenerima, i to s pretkadetima i kadetima. Još uvijek trenutno radim s kadetima Puntamike.

Sjećaš se zlatnih vremena kad je kadete KK Zadar vodio Slavko Trninić?

– Naravno da se sjećam, bili su tu pored mene Alanović, Bičić, Komazec, R.Giergia, Marcelić, Nenadić, Jordan, Grganović… Trninić je s nama uvijek radio na košarkaškim vještinama, jako puno smo radili s loptom, u jednom članku je onda pisalo da smo imali čak 1870 radnih sati na terenu godišnje! Uz Slavka Trninića radio je s nama i Pino Grdović…

U javnosti se špekulira kako će vas u KK Zadar postaviti Enio Meštrović?

– Iza mene stoje činjenice, nisam ja pao s neba, napravio sam dobar posao s Jazinama i kadetima Puntamike, nisam ja u košarci od jučer, u ovom sportu sam 45 godina! Istina da sam kum na krštenju Enijovom sinu.

Je li vas onda Enio i malo pogurao kako bi došli u KK Zadar?

– Enio je sigurno navijao da ja dođem u KK Zadar! Međutim, kao što sam već rekao, iza mene i mog rada stoje činjenice. Hvala Bogu, Enio nije rekao da ne bi volio da ja dođem u klub, sigurno da bi Enio volio da dođem! Enio je bio za to da uđem u klub, nije bio protiv!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...