Jeste li spremni? Donosimo boje koje će uskoro zavladati izlozima trgovinama i brojnim kolekcijama

I dok većina i dalje uživa u ljetnim radostima, svijet mode već je užurbano krenuo prema novoj sezoni. Komercijalni modni brendovi lansirali su prve jesenske kolekcije, a sudeći prema viđenom, kolekcije modne kuće Valentino za jesen/zimu 2022. imala je velik utjecaj na njihovu ponudu.

Naime, dvije boje već sad se nameću kao ultimativni hit za narednu sezonu – crna i hot pink. Upravo su te dvije boje zvijezde spomenute kolekcije koja je na Pariškom tjednu mode izazvala velik interes i oduševila kritičare.

Klasičnu Valentinovu crvenu zamijenila je fantastična jarka nijansa ružičaste stvorena za najodvažnije ljubiteljice modnih igara. Prema vlastitim riječima, kreativni direktor Pierpaolo Piccioli stavio je naglasak na ružičastu zato što je želio srušiti kulturološke mitove prema kojima je to isključivo boja za curice.

I uspjelo mu je – isporučio je čitav niz ženstvenih odjevnih komada u koje su se slavne trendseterice zaljubile na prvi pogled.

Jedina boja koju je Piccioli suprotstavio ružičastoj bila je crna. Odabrao sam monotoniju kako bi uklonio sve smetnje i potaknuo oči publike da se koncentriraju na uočavanje razlika između silueta i detalja, kazao je.

I dok je njegova kolekcija hot pink nijansu ružičaste učinila kraljicom jesenske sezone, kolekcija modne kuće Saint Laurent za jesen/zimu 2022. godine još jednom je potvrdila status crne kao nepogrešivog svevremenskog odabira.

Koji ste vi tim, crna ili ružičasta, pita se portal Zadovoljna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...