Kaja Vidmar o vezi sa Šimom Vrsaljkom: “Bila je to ljubav na prvi pogled”

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (24) i hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko (30) više ne kriju svoju vezu, a Kaja je u razgovoru za Story.hr ispričala kako je započela njihova ljubavna priča.

Bila je to ljubav na prvi pogled – priznala je otvoreno Kaja.

O njihovoj vezi počelo se pisati krajem veljače, a Kaja i Šime su vrlo postepeno objavljivali privatne detalje s javnosti.

Tako je Kaja dijelila fotografije iz trudnoće, pa zatim bebe Viktorije prije nego što je otkrila identitet njenog oca. Objavila je i crtež s likovima koji u naručju drže dijete, i vrlo su nalik njima, i označila Vrsaljka. Time je zapravo i potvrdila njihovu ljubavnu vezu.

Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo – rekla je Slovenka.

Osim fotografije malene Viktorije, Kaja je sa svojim pratiteljima također podijelila kako uživa u vožnji jet-skijem s Vrsaljkom. A šuška se da je Šime sad možda i suprug jer par na najnovijim fotografijama nosi prstenje nalik vjenčanom.

Još uvijek se ne zna kada su se točno Šime i Matea razveli, a šuškanja o njihovom prekidu počela su prije nešto više od godinu dana kada je on obrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama i prestao nositi vjenčani prsten, pišu 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...