Kakva priča! Dva labuda 20 minuta prate Mladena Kolanovića i uživaju u maratonu od Novigrada do Maslenice

Bila je to jedna od onih prekrasnih ljetnih priča koje mnogi neće zaboraviti: dva labuda punih su 20 minuta polako i strpljivo pratila plivača koji je sudjelovao na maratonu od Novigrada do Maslenice.

Riječ je četiri kilometra dugom maratonu, koji se održao sredinom kolovoza. Među natjecateljima su bili i članovi Kluba daljinskog plivanja Donat Zadar, koji su snimili i objavili video. Oni su zabilježili kako njihovog Mladena Kolanovića, 71-godišnjeg ljubitelja plivanja, neumorno prati jedan par labudova. Iz samo njima znanog razloga, ptice su odabrale Mladena i onda ga pratile na njegovom putu.

Što ih je privuklo baš njemu od svih plivača, ne zna se, no svakako su bili lijep prizor. Čovjek koji pliva i dvije ptice koje ga na tom putu prate djeluju kao početak neke bajke. Ona bi počinjala nekako ovako:

‘Jednom davno, bio jedan čovjek koji je volio plivati. Toliko mu je bilo drago, da je rado sudjelovao na utrkama. Na jednoj od njih upoznao je neobično društvo – dva prekrasna labuda, koja su ga odlučila slijediti na njegovom putu…‘, prenosi Jutarnji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...