KRVOPROLIĆE U CRNOJ GORI U Cetinju ubio 10 ljudi, među njima dvoje djece. Na kraju ga ubio sugrađanin!

Jedanaest ljudi ubijeno je jučer u Cetinju u Crnoj Gori u tragediji za koju se smatra da je obiteljski sukob, javljaju mediji.

Do sukoba je došlo oko 16 sati, a napadač je ubijen, dodaju crnogorski mediji. Ranjeno je šest osoba, među kojima jedan policajac.

Kako navode mediji, nakon kraće obiteljske svađe muškarac je izvadio lovačku pušku i otvorio vatru. Policija je odmah reagirala i pokušala ga savladati, ali on se nije predavao i pucao je na policajce.

Oni su zatim ispalili više hitaca i napadač je ubijen.

Tužiteljica potvrdila: Masovnog ubojicu je usmrtio sugrađanin, ne policija

Dežurna tužiteljica u Crnoj Gori Andrijana Nastić nakon okončanog očevida na Cetinju kazala je da su na mjesta događaja zatekli devet smrtno stradalih osoba. U međuvremenu su, kako je kazala televiziji Vijesti, dobili informaciju iz Kliničkog centra Crne Gore da su još dvije osobe podlegle povredama. Na Cetinju je danas iz vatrenog oružja ubijeno 11 osoba, zajedno sa ubojicom, kojeg je, kako je kazala Nastić, usmrtio sugrađanin.

Kako pišu crnogorske Vijesti radi se o Cetinjaninu N.K.. Nastić je dodala da je šest osoba na liječenju, dvoje na Cetinju i četvoro u Kliničkom centru. “Od 11 smrtno stradalih, dvoje je djece. Radi se na rasvjetljavanju slučaja”, kazala je Nastić televiziji Vijesti.

Oglasio se crnogorski ministar unutarnjih poslova

Crnogorski ministar unutarnjih poslova Filip Adžić rekao je da je danas dan koji je Crnu Goru zavio u crno.

“Ovo su trenuci kada riječi ne pomažu, nema se što reći. Suosjećam sa obiteljima stradalih i ranjenih, sa svojim sugrađanima. Ovo je tragedija kakvu ne pamti Crna Gora, dan koji je Crnu Goru zavio u crno. Nadam se da će obitelji ubijenih i ranjenih smoći snage da se izbore u ovim teškim trenucima”, kazao je Adžić.

Dodao je da će Uprava policije detaljno obavijestiti javnost o ovom zločinu. “Ja sam dobio neke informacije o kompletnom događaju, međutim, direktor će dati izjavu, ne bih volio da ovom prilikom nešto preskočim ili zaobiđem ili budem pogrešno protumačen. Ne bih volio da dodatno prouzrokujem bol obiteljima”, kazao je Adžić, prenosi Index.

Otkriveno zašto je došlo do pokolja u Cetinju?

Telegraf, pozivajući se na izvor blizak tragediji, piše da je do obiteljske svađe došlo nakon navodnog kašnjenja u plaćanju stanarine. Obitelj koja je živjela u podstanarstvu kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio barem 10 ljudi, kasnila je, navodno, s plaćanjem stanarine.

Borilović je, tvrdi Telegrafov izvor, vršio pritisak na ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović je potom prvo ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela, a onda i ostale.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, koje također objavljuje Telegraf, Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...