Može li romantičnije; Dečko postavio billboard, na njemu Mihaeli izjavio neviđenu ljubav

Pojavio se billboard s ljubavnom porukom jednoj Mihaeli koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Na njemu je na svijetloj pozadini pink slovima napisano, najveće ikad: “Mihaela Volim te” dok u donjem desnom kutu stoji ime onoga koji Mihaelu voli, Bojan.

No, billboard ne čini samo ova romantična poruka nego je tu i popis razloga zbog kojih Bojan voli Mihaelu. Prepisali smo ih ovdje:

“Ti si moj mir i ljubav.
Ti si moja čežnja i strast.
Ti si moja mirna luka i moj zabavni park.
Ti si jedino moje važno i drago.
Ti si jučer i danas i sutra.
Ti si sve.”

Rasprava na društvenim mrežama

Ljubavni billboard izazvao je poveću raspravu na društvenim mrežama. “Gdje je ovo? Pa ovo se mora odraditi priča da saznamo više o prije svega Bojanu”, napisao je jedan korisnik Twittera.

“Potpisujem. Mene zanima čemu ovaj cringe i, još važnije, čemu ovaj kriminalni font. Bojane, zašto”, pitao je drugi. Bilo je i oštrijih komentara. “Mihaela će, ako je imalo pri pameti, nakon ovog billboarda dati petama vjetra i ući u program zaštite svjedoka”, jedna je od poruka. “Mihaela, trepni ako si oteta”, bio je jedan od komentara na Facebooku.

A netko se zapitao i je li to zapravo nova kampanja za neku novu čokoladu, što svakako ostavljamo otvorenom opcijom. Dio komentatora je uvjeren da je Bojan nešto gadno zaribao, a neki nisu vidjeli ništa loše u svemu tome ako se Mihaela i Bojan vole.

Inače, ovaj billboard se nalazi na zagrebačkoj Pešćenici, piše Telegram.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...