Na benzinskoj zaboravio da toči benzin pa pripalio cigaret; Zapalio i auto i benzinsku…

Pušenje je štetno i opasno za zdravlje, posebno ako pušite na benzinskoj pumpi.

Upravo to je potkraj prošlog mjeseca napravio vozač na benzinskoj pumpu u Čeljabinsku u Rusiji. Snimka nadzorne kamere prikazuje vozača (Renault) Dacije Logan koji je pri tankiranju odlučio zapaliti cigaretu. Naravno, čim je upalio upaljač, zapalile su se benzinske pare, a vatra se brzo proširila na automobil.

Dobra je vijest da spremnik goriva nije eksplodirao, a vozač je bio dovoljno priseban da sjedne u auto i odveze ga dalje od benzinske crpke na sigurno. Odmah zatim se vratio i protupožarnim aparatom pokušao ugasiti požar.

Lokalni mediji izvještavaju kako je vozač u bolnici jer je zaradio ozbiljne opekotine nogu. Dovoljna pouka za sve pušače da im ne pada na pamet zapaliti cigaretu u blizini zapaljivih materijala, javlja Index.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...