Nakon dvije godine održava se “Biogradska noć”; Za zabavu brinu Neno Belan & Fiumensi i klapa Kampanel

Biogradska noć je tradicionalna turistička fešta koju TZG Biograd na Moru organizira već mnogo godina, a posvećena je Danu pobjede i domovinske zahvalnosti. Održava se 4. kolovoza, učetvrtak od 21 sat u Biogradu na Rivi.

Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti, muzičko laserski program, piromuzički vatromet, defile osvijetljenih brodova, priprema specijaliteta na otvorenom, prodaja autohtonih suvenira i domaćih proizvoda hrvatskih OPG-ovaca te bogati zabavno – glazbeni program na Rivi ispred Gradske uprave.  Za zabavu su tako zaduženi klapa Kampanel te Neno Belan & Fiumens.

Vrhunac Biogradske noći 2022 bit će svakako, kao i svih ovih godina, defile osvijetljenih brodova te spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj naši gosti planiraju svoj odmor.

Biogradska noć predstavlja vrhunac biogradskog ljeta, a okupi više desetaka tisuća posjetitelja, pa ih barem toliko očekujemo i ove godine.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...