Od danas zastupnicima skuplji ručak, ovo su nove cijene u saborskom restoranu

Već nekoliko mjeseci cijene hrane lete lete u nebesa, a zbog cjelokupne globalne situacije, poskupljuju i struja, plin, gorivo, a sukladno tome i sve ostalo.

U Hrvatskoj su gotovo svi već podigl icijene, no na poskupljenja je bio “otporan” restoran u Hrvatskom saboru u kojem se cijene nisu mijenjale već nekoliko godina, no i njih je sada, izgleda, snašla inflacija.

Kako doznaje Net, od 1. kolovoza porasle su cijene obroka hrane u saborskom restoranu, pa će saborski zastupnici i djelatnici Hrvatskog sabora svoje ručkove od sada plaćati nešto više. Glavno jelo s prilogom do sada su plaćali 15 kuna, a od 1. kolovoza ono će koštati 18 kuna.

Prema novim cijenama, dnevni prilog u saborskom restoranu koštat će 10 kuna, dnevna juha 5 kuna, za desert će plaćati 5 kuna, a za salatu će morati izdvojiti 4 kune. Naruče li naši političari glavno jelo, juhu, salatu i desert, od sada će po obroku plaćati 32 kune.

Do sada je dnevna juha u saborskom restoranu koštala 4 kune, glavno jelo s prilogom 15 kuna, dnevni prilog 9 kuna, desert 4 kune, a salata 3 kune.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...