Općina Kolan stala na kraj rezervacijama mjesta na plaži: “Uklonite svoje stvari prije odlaska jer ćemo ih ukloniti mi!”

Poznata praksa kako gostiju tako i domaćih ljudi na plaži, svakako je “rezervacija” mjesta. Čini se to ostavljajući ručnik ili neki drugi skup stvari kako bi pokazali da je mjesto “vaše”.

Iako su mnoge općine pa i komunalna društva decidirano objavila kako se to ne smije raditi te da tako, zapravo, dovodite u opasnost vlastite ostavljene stvari, a mjesto na plaži uzima se po principu “ko prije njegovo”, Općina Kolan odlučila je doskočiti ovoj praksi.

Molimo poštovane stanovnike i posjetitelje Općine Kolan da prije odlaska s plaže pokupe svoje stvari jer će iste biti uklonjene od strane komunalnih redara Općine Kolan. Uklonjene predmete možete pokupiti ispred igrališta u Mandrama te napominjemo kako zaposlenici Općine Kolan nisu odgovorni za predmete koji su uklonjeni, objavili su na društvenim mrežama.

Lokalno stanovništvo u pravilu pozdravlja ovu odluku, no u komentarima upozorava općinare kako bi stvari trebalo uklanjati s plaže do 6 ili 7 sati ujutro, a ne da uklanjaju stvari u 8 ili kasnije, jer su tada već neki “pravi” kupači na plaži pa će nepravedno ostati bez njihovih stvari.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...