Preminula Anne Heche, na životu je održavali samo aparati, tužnu je vijest potvrdila bliska prijateljica

Američka glumica Anne Heche preminula je u 54. godini nakon što su isključeni aparata za održavanje života, tjedan dana nakon stravične prometne nesreće koju je doživjela u Los Angelesu.

Tužnu vijest objavila je njezina prijateljica Nancy Davis.

Glumica je doživjela moždanu smrt te su doktori proglasili kako više neće živjeti, piše Daily Mail. Anne su na životu održavali aparati koji su pomagali vitalnim organima da funkcioniraju jer je glumica na listi donora organa.

”Želimo zahvaliti svima na lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills”, započela je njena obitelj.

”Nažalost, zbog svoje nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i još uvijek je u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti”, piše u izvještaju.

”Anne je imala veliko srce i svojim je velikodušnim duhom dirnula svakoga koga je srela. Više od svog izvanrednog talenta, širenje dobrote i radosti vidjela je kao svoj životni posao – posebno pomicanje igle za prihvaćanje onoga koga volite. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svjetlosti”, oprostili su se.

Posljednje vijesti o glumici potvrdile su njezino kritično stanje te da se glumica nalazi u komi priključena na aparat za disanje.

Podsjetimo, prošlog je tjedna Anne doživjela tešku prometnu nesreću. Sa svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući.

Anne je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu.

Glasnogovornik policije Los Angelesa rekao je u ponedjeljak da se uzrok i okolnosti nesreće istražuju.

“U ovom trenutku, ona je u ekstremno kritičnom stanju”, rekao je, dodajući da Heche “ima tešku ozljedu pluća zbog koje je na mehaničkoj ventilaciji i opekline koje zahtijevaju kiruršku intervenciju”, prenosi Dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...