‘Pretresi me, sve sam sakrila u grudnjak’; Žene poludjele za interventnim policajcima iz Zadra!

Zločin na Zrću zgrozio je Hrvatsku, no privođenje ubojice u Zadru polučilo je sasvim drugačiji efekt. Naime, tijekom privođenja bljedolikog izbezumljenog Srbina, začudo, nitko nije gledao u ubojicu već u zgodne mlade policajce iz interventne jedinice.

Bio je to dosita lijep prizor za žene pošto su dečki jako lijepo građeni, a bome su i lijepih crta lica.

“Ovako na prvu, prije bi rekla da je striper koji se prerušio u murjaka”, komentirala je fotografiju djevojka imena Kristina u jednoj nadasve zanimljivoj Facebook grupi.

“He he, rekla bi ja njemu: ‘Pretresi me, sve sam sakrila u grudnjak’”, napisala je potom nešto starija gospođa Nadica, a njezina prijateljica Sonja je dodala da joj “ne bi bio problem ni noge raširiti da provjeri što ima u džepovima hlača”.

“Da znam kad je ovaj u smjeni, sama bi si pozvala policiju da me vodi na triježnjenje”, palo je na pamet Dori iz Zagreba, što je lajkalo dosta ljudi.

Naravno, objava nije prošla ni bez komentara poput “Pitala bi ja njega osobnu i prometnu”, “Interventno, interveniraj slobodno po mojoj sobi spavaćoj” i “Njemu bih oprostila policijsku brutalnost”, prenosi Dnevno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...