Promet pojačan na važnijim cestama i oko marijanskih svetišta

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, oko marijanskih svetišta, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zastoji su mogući na autocestama u zonama tunela, kod odmorišta, naplatnih postaja te ulaza i izlaza s autocesta i dionicama gdje su u tijeku radovi.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pojačan je promet u oba smjera, a pred naplatama Lučko u oba smjera i Demerje nema dužih čekanja.

Na cestama je veći je broj hodočasnika te je pojačan i promet oko marijanskih svetišta.

HAK sudionike u prometu pozivamo na pojačan oprez, a pješake da zbog vlastite sigurnosti poštuju prometna pravila, da se kreću pločnikom ili uz krajnji rub ceste te koriste reflektirajuće prsluke kako bi ih vozači mogli lakše uočiti.

Vozače se poziva na strpljenje i pridržavanje prometnih pravila, uz napomenu da se zbog produženog vikenda očekuje pojačani promet na svim važnijim cestama.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...