Prva kiša i opet lokve na Tuđmanovoj. ‘Alo, Kasap i ekipa s Narodnog trga, ima li koga?

Kako je Antena Zadar prva pisala o lokvama na novoj prometnici kroz srce grada, Tuđmanovoj, koja je, kako su najavljivali, trebala riješiti sve probleme prometa u Zadru, opet ista stvar.

Podsjetimo, ovo je fotografija koju smo objavili sredinom travnja, dok je ulica još bila “pod radovima”.

Uvjeravali su nas tada, kao i sve vas porezne obveznike, kako će se ulica još jednom, doduše djelomično, raskopati, ne bi li ugradili rešetke koje će “pomoći kod oborinskih voda”. No nešto je i tu pošlo po krivu.

Već početkom lipnja izvođač se ponovno dao u kopanje. Pa su tako, po tko zna koji put – riješili problem.

Kako je, na njihovo zadovoljstvo (redom svih gradskih pročelnika involviranih u ovaj projekt, op.a) uslijedilo duže razdoblje vrućeg i sušnog vremena, nismo imali priliku “testirati” novi sustav odvoda oborinskih voda.

Sve do jučer. Do prve, barem malo, ozbiljnije kiše.

I problem je i dalje tu, kao što je i vidljivo iz fotografije.

Pitamo se, koje li će sada velebno rješenje predložiti Kasap ili njegovi pajdaši, kako bi konačno, trećom srećom, riješili ovaj problem.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...