Račun dnevnog menija od samo 59 kuna izazvao brojne reakcije, čitatelji složni: “Svaka čast takvim ugostiteljima!”

Nakon što su kolege s Poslovni.hr portala objavili tekst o povoljnom dnevnom meniju u turističkom naselju Gajac nadomak popularnog Zrća i Novalje, reakcije naših pratitelja na Facebooku ne prestaju se nizati. Većina čitatelja Poslovnog daju punu podršku vlasnicima lokala koji i dalje drže popularne cijene unatoč atraktivnim lokacijama.

Neki su čitatelji na Facebooku podijelili svoja iskustva, pa su tako naveli da ima ‘na tisuće sličnih pozitivnih primjera normalnih cijena po Jadranu’, a kao neke od njih izdvojili su Zadar, Vrse, Medulin, Biograd, Lovran, i mnoga druga mjesta na obali gdje se može povoljno objedovati.

Jedna je čitateljica za primjer izdvojila da se u Lovranu kava s mlijekom može popiti za 10 kuna, a pizza pojesti za samo 55 kuna, što je zaista povoljno u usporedbi s mnogim drugim ugostiteljskim objektima na Jadranu.

Pratitelji Poslovnog na Facebooku složni su u jednome:

Svaka čast takvim ugostiteljima. K takvima moramo ići, a oni bezobrazni neka još podižu, piše Poslovni.hr.

Jedan komentar, tako, piše da se jeftino može pojesti i u Zadru.

– Pirovac pečenka 1 kilogram 190 kuna – Kožino kod Zadra 1 kilogram pečenke 130 kuna, napisao je Marko.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...