SEHA liga poklanja karte za utakmice svim zadarskim školarcima i svoj vrtićkoj djeci

Od samog početka SEHA – Gazprom liga radi na promociji rukometa u jugoistočnoj Europi, a tradicija se nastavlja i ove godine. Kako se već treću godinu zaredom završni turnir SEHA lige igra na zadarskom Višnjiku, organizatori turnira ove su godine omogućili besplatan ulaz na utakmice svim zadarskim osnovnoškolcima, od prvog do četvrtog razreda, i svoj vrtićkoj djeci, u pratnji jednog roditelja/staratelja. Završne utakmice turnira igraju se u petak, 2. i nedjelju, 4. rujna.

Raspored utakmica:
PETAK, 2. rujna: Nexe – PPD Zagreb u 18:00 sati
PETAK, 2. rujna: Telekom Veszprem – Eurofarm Pelister u 20:30 sati NEDJELJA, 4. rujna: utakmica za treće mjesto u 16:30 sati
NEDJELJA, 4. rujna: finale u 19:00 sati

Zahtjev za besplatnim ulaznicama potrebno je poslati na mail [email protected] uz navođenje imena i prezimena osobe koja preuzima ulaznice. Za preuzimanje ulaznica bit će potrebno predočiti i osobnu iskaznicu.

Besplatne ulaznice za SEHA Final 4 mogu zatražiti i ravnatelji te odgajatelji/učiteljice/profesori vrtića i/ili osnovne škole. U slučaju većeg broja zainteresiranih najmlađih navijača, ulaznice se mogu naručiti i za grupe/polaznike vrtića i/ili osnovne škole.

Uz priliku da uživo prate svoje rukometne uzore, najmlađe ljubitelje rukometa očekuje i prigodan poklon organizatora.

Pridružite nam se u dvorani Krešimira Ćosića i doživite najbolji regionalni rukomet u Zadru!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...