Tko će izgubiti novce nakon tužbi? Pupić Bakrač: “Svi u Zadru znaju tko je Igor Musap!”

Nakon što je Igor Musap vlasnik hotela ZaDar u Arbanasima, najavio tužbe za klevetu protiv tri osobe, među prozvanima se našao i vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač.

Podsjetimo, Igora Musapa se spominje u aferi oko smještaja igrača KK Zadar, navodno je smještaj u kolovozu i rujnu prošle godine u njegovom hotelu bio pretplaćen, o čemu je već ranije govorio predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeša, koji je još kazao kako nekoliko igrača nije ni boravilo u hotelu ZaDar.

Vatra tinja, o tome tko je lagao i manipulirao, a tko govorio istinu, moglo bi se doznati tek na sudu. Tko će na kraju izgubiti šolde, a tko ih dobiti, bit će jasnije nakon najavljenih tužbi.

Marko Pupić Bakrač istaknuo je kako jedva čeka suđenje kako bi javnost vidjela o čemu se zapravo radi.

Svi u Zadru znaju tko je i što Igor Musap, jedva čekam da me takvi likovi poput njega tuže i da se suočimo na sudu, živim za to!  Već ranije sam objavio u medijima dokaze s fotografijama na kojima se jasno vidi da cijena njegovih apartmana nije onolika koliko on tvrdi, te da u srpnju i kolovozu nije popunjen. Ako Musap hoće da se kotrljamo u blatu, kotrljat ćemo se, samo mi ćemo iz svega toga izaći čisti, a on prljav! Nije mi uopće bitno hoću li Musapa dobiti ili ne na sudu, jer pravosuđe je takvo kakvo je. Meni je važno da do tog suđenja dođe, da ljudi vide još bolje o čemu se tu radi, kazao je Pupić Bakrač.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...