Tko je fulao, Zadar ili Zagreb? Gledatelji primijetili novi gaf na HRT-u, za nepovjerovati!

Društvenim mrežama se proširio screenshot s četvrtog programa HRT-a, a riječ je o novoj pogrešci. Nije nepoznanica da se pogreške događaju, a ova slučajna dogodila se kada je stručnjak za sigurnost Gordan Akrap komentirao rat u Ukrajini iz zadarskog studija.

U jednom trenutku za vrijeme njegova komentara pojavio se na ekranima gledatelja natpis Lorem Ipsum Dolor. Oni su brzo ovaj screenshot podijelili na Twitteru.

Podsjetimo, još jedan gaf se na toj televiziji dogodio i prije nekoliko dana. Naime, reporterka Matea Dominiković javljala se s naplatnih kućica Lučko, a njezino javljanje najavio je voditelj Igor Dunaj.

– Kod naplatne kućice na Lučkom je Matea Dominiković – rekao je u Dunaj u nedjeljnom podnevnom Dnevniku, a nakon toga na ekranu se pojavila Matea te krenula sa svojim izvještajem ne sluteći da se grafici potkrala pogreška i da je umjesto Dominiković potpisana prezimenom Damjanović.

Inače, Dominiković je prije HRT-a kratko bila na Una TV-u, na koju je stigla s N1 televizije. Ranije je bila i dio redakcije RTL-a, a osim po profesionalnom izvještavanju, u javnosti se pisalo i o njezinu privatnom životu. Naime, Matea je jedno vrijeme bila u vezi s jedanaest godina starijim glumcem Jankom Popovićem Volarićem (42), no njihova ljubav nije dugo potrajala. Matea se ovaj mjesec udala za pisca i pjesnika Darka Šeparovića, javlja Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...