Tony Cetinski opet ima frizuru kakvu je imao prije puno godina, ovo su rezultati transplantacije kose

U jedinstvenom ambijentu prepune pulske Arene, Tony Cetinski je fenomenalnim nastupom u nadahnutom i impresivnom izdanju, otvorio ovogodišnji Adria Summer Festivala.

Cetinski je izveo neke od svojih najljepših pjesama, a kako bi ugođaj u pulskoj Areni za sve bio još bolji i bogatiji, Tony je nastupio zajedno s prijateljem i još jednim velikim regionalnim imenom Sergejem Ćetkovićem.

Posebno iznenađenje publici bio je mladi i sve popularniji glazbenik Matija Cvek sa kojim je Tony na opće oduševljenje otpjevao hitove ‘Lagala nas mala’ i ‘Morski vuk’.

Uvijek poseban ambijent i onaj osjećaj da si svoj na svome. Veličanstveno je bilo. Bend i suradnici kao i gost Matija Cvek, bili su na visini zadatka. Nikada nije lako izaći pred svoje i zapjevati ali kada se ‘zakotrlja’ pjesma za pjesmom, sve ide samo od sebe. Hvala Puli i svim gostima, istaknuo je Tony.

Publika je ovom prilikom primijetila kako Tony opet ima staru frizuru kakvu je imao u mladim danima, a taj rezultat je postigao zahvaljujući presađivanju kose na kojem je bio nedavno. Dok veliki broj poznatih na ovakav tretman odlazi u Tursku ili neke druge zemlje u inozemstvu, naš glazbenik taj zahvat je napravio u Hrvatskoj.

Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu – Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! – napisao je Tony u prosincu kada je bio na transplantaciji kose, a sudeći po fotografijama s koncerta u Puli, nakon osam mjeseci od zahvata rezultati su odlični, piše Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...