Veliki most za velika divljanja; Pogledajte što se događa na Pelješkom mostu u gluho doba noći

Počelo je divljanje na Pelješkom mostu, a Dubrovački dnevnik objavio je snimku divljanja motorista u noći, dok ga drugi motociklist snima. Podsjetimo, Pelješki most u oba smjera ima po dvije trake, od kojih je jedna zaustavna, a lijeva traka namijenjena je za vožnju.

Ovisno o danu, broj vozila koja prođu preko mosta kreće se od 12 do 16 tisuća, što govori dovoljno o gustoći prometa koji je već u prvim danima evidentan na Pelješkom mostu, dok se promet kroz Neum višestruko smanjio.

Most okupirali pješaci

U prvim danima nakon otvaranja, most su okupirali pješaci koji su željeli izbliza doživljeti tu arhitektonsku ljepotu, unatoč upozorenjima Hrvatskih cesta kako je promet mostom dozvoljen jedino i isključivo motornim vozilima, i to onima koji mogu postići minimalnu brzinu od 60 kilometara na sat.

Ipak, apeli policije i HC-a urodili su plodom, pješaci više ne šetaju preko mosta, no posljednjih dana sve je više snimki vozača koji krše prometne propise. Jedna od takvih je i ova muškarca koji vozi motocikl na zadnjoj gumi, dok ga druga osoba snima, također vozeći motocikl, piše Net.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...