Veliki most za velika divljanja; Pogledajte što se događa na Pelješkom mostu u gluho doba noći

Počelo je divljanje na Pelješkom mostu, a Dubrovački dnevnik objavio je snimku divljanja motorista u noći, dok ga drugi motociklist snima. Podsjetimo, Pelješki most u oba smjera ima po dvije trake, od kojih je jedna zaustavna, a lijeva traka namijenjena je za vožnju.

Ovisno o danu, broj vozila koja prođu preko mosta kreće se od 12 do 16 tisuća, što govori dovoljno o gustoći prometa koji je već u prvim danima evidentan na Pelješkom mostu, dok se promet kroz Neum višestruko smanjio.

Most okupirali pješaci

U prvim danima nakon otvaranja, most su okupirali pješaci koji su željeli izbliza doživljeti tu arhitektonsku ljepotu, unatoč upozorenjima Hrvatskih cesta kako je promet mostom dozvoljen jedino i isključivo motornim vozilima, i to onima koji mogu postići minimalnu brzinu od 60 kilometara na sat.

Ipak, apeli policije i HC-a urodili su plodom, pješaci više ne šetaju preko mosta, no posljednjih dana sve je više snimki vozača koji krše prometne propise. Jedna od takvih je i ova muškarca koji vozi motocikl na zadnjoj gumi, dok ga druga osoba snima, također vozeći motocikl, piše Net.hr.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...