Vesna Dragojević otkrila kako su ona i Oliver planirali obilježiti 50. godišnjicu braka: “Ali evo ja ću sada poći sama tamo…”

Udovica Olivera Dragojevića ovih dana proživljava teške dane, kada cijela nacija slavi njezina supruga zbog glazbenog naslijeđa koje je ostalo za njim. Zbog godišnjice smrti Vesna Dragojević uvijek se nađe u posebnom centru pažnje, a iako nerado govori o privatnim stvarima sada je otkrila koju pojedinost.

U emisiji InMagazin Nove TV, Vesna Dragojević kratko je progovorila o svojim lijepim sjećanjima s Oliverom Dragojevićem koji je preminuo 29. srpnja prije četiri godine.
Vesna se prisjetila kako ju je Oliver zaprosio, kazavši kako je sve bilo vrlo transparentno i kako joj je htio olakšati svakodnevicu. Ona je naime tada radila u bolnici u Dubrovniku te je svaki vikend putovala u Split provesti kvalitetno vrijeme s Oliverom. Kako bi što više bili zajedno, Oliver je predložio vjenčanje.

Osim toga, udovica jednog od najvećih glazbenika u regiji prisjetila se planova koje je kovala zajedno s Oliverom za njihovu 50. godišnjicu braka.

Ove godine, Vesna i Oliver proslavili bi 48. godišnjicu, a da je poživio, kroz dvije godine par bi otputovao u SAD i tamo napravio novo vjenčanje. Otkrila je da su tu veliku godišnjicu braka planirali proslaviti vjenčanjem u Las Vegasu.

“Bili smo se dogovorili da ćemo se za 50. godišnjicu ići u Las Vegas oženiti, ali evo, ja ću sada poći sama tamo…”, javlja Tportal.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...