Vučetić: “Radi li se o tome da nitko ili Nitkov nije odgovoran za smrt Irca?”

Marko Vučetić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra nije zadovoljan DORH-ovim izvješćem po kojem nitko neće snositi krivicu za smrt mladog Irca ovog ljeta u Perivoju kraljice Jelene Madijevke.

“Gotovo dva mjeseca nakon smrti Seana Brogana, turista čije je mrtvo tijelo pronađeno u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, nadležni su zaključili da za to nitko nije odgovoran. Nisam siguran radi li se o tome da nitko nije odgovoran ili da Nitkov nije odgovoran jer ne smije biti odgovoran. U svakom slučaju, Zadar je poznat po tome što je najskuplji grad u RH, ali i po tome što turistima nudi već poslovičnu aritmetiku smrti i života. Da sam Pitija, nagnuo bih se nad pare bezdana u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, i u proročkom transu turistima izustio: Dođite Zadar preživjeti nećete ostati”, poručuje Vučetić.

Sjetimo, jučer je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru objavilo kako u predmetu formiranom nakon pronalaska mrtvog tijela 20-godišnjeg irskog državljanina u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, nije utvrdilo postojanje osnovane sumnje na učin bilo kojeg kaznenog djela za koje se postupak pokreće po službenoj dužnosti, stoji na stranicama DORH-a.

Navedena državnoodvjentička odluka uslijedila je nakon što su zaprimljeni rezultati detaljnih izvidnih radnji koje su proveli policijski službenici Policijske uprave zadarske i nakon što su zaprimljeni rezultati naloženih vještačenja, piše u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...