Zadarska glumica Tihana Lazović otkrila je da se udaje za 13 godina starijeg beogradskog glumca

Glumica Tihana Lazović i beogradski glumac Branislav Trifunović vjenčat će se sutra u Novom Sadu, a tu informaciju potvrdila je i sama glumica.

– Bila sam uvjerena da nikada neću biti s glumcem. Ali obično to tako biva. Svemir se dobro nasmije svim našim ‘odlukama’ i idejama Bane je moje zdravlje. Osvojio me humorom i samo humorom – ispričala je u razgovoru za Story i potvrdila vijest o udaji za glumca

Na vjenčanju para će se okupiti njihovi prijatelji i članovi obitelji i proslavit će ljubav ovog para koja je počela prije tri godine. Branislav i Tihana će se, inače, vjenčati ovog vikenda u Novom Sadu gdje će se okupiti njihovi najbliži prijatelji, obitelj i kolege. Svi oni svjedoče o divnoj ljubavnoj priči koju Tihana i Branislav žive otkako su se upoznali.

S 13 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi bila nekoliko mjeseci kada su se u prosincu 2019. godine prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijera filma “Ajvar” u kojem glumi Branislavov brat Sergej Trifunović.

Tihana u zadnje vrijeme puno vremena provodi u Beogradu kod budućeg supruga.

‘Trudimo se putovati, volim joj pokazivati i idem na neka svoja mjesta od Zlatibora do nekih zabačenih mjesta po Srbiji, kojih ima, a ima ih, hvala Bogu, dosta. Srbija ima mnogo lijepih stvari koje ne samo Tihana, već tko god da mi je gost, može upoznati. Što se toga tiče, ne oskudijevamo – rekao je Branislav nedavno u jednom intervju kako provodi vrijeme s Tihanom, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...