Zadarska policija pronašla vozača koji je kod Peglice oštetio više parkiranih vozila te pobjegao

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar pronašli su vozača koji je 11. kolovoza ove godine oko 03.30 sati na Ulici Bartola Kašića u Zadru oštetio četiri parkirana vozila te se udaljio s mjesta događaja.

Po dojavi o oštećenju vozila prometna policija je na mjestu događaja obavila očevid te su daljnjim postupanjem na zadarskom području pronašli vozilo i vozača koji je oštetio spomenuta vozila.
Radi se o 28-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine koji je kritične prigode upravljao osobnim vozilom marke Audi, BiH nacionalnih oznaka, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog prometnih prekršaja:  izazivanje prometne nesreće s materijalnom štetom, bijeg s mjesta nesreće, vožnja u zabranjenom smjeru, izdan mu je Prekršajni nalog sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama te mu je naplaćena novčana kazna od 7.000,00 kuna i izdana zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na teritoriju RH u trajanju od 12 mjeseci.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...