Zadranin Ivan Šarić raznježio pratitelje fotkom sa sinčićem Oliverom: “Moja puzzla i ja”

Popularni komičar Ivan Šarić objavio je fotografije s ljetovanja na kojima uživa u bazenu u društvu sinčića Olivera.

Ivan je na svom Instagramu objavio dvije fotografije sa sinčićem. Na prvoj fotografiji Ivan stoji u bazenu dok je maleni Oliver naslonjen na njega, dok su na drugoj obojica naslonjena na rub bazena i promatraju cvijeće.

“Moja puzzla i ja”, napisao je Šarić u opisu zajedničkih fotografija i raznježio pratitelje. “Moje sve”, javila se u komentarima i Oliverova mama Korana Gvozdić. “Pile drago”, “Ljubav”, “Sve”, “Ej dečki”, “A cukra maloga”, samo su neki od komentara raznježenih Ivanovih pratitelja.

Ivan i Korana zajedno su već 10 godina, a u travnju 2021. godine rodio im se sin kojemu su nadjenuli ime Oliver. Komičar je u nedavnom intervjuu otkrio kako on i Korana još ne razmišljaju o izgovaranju sudbonosnog “da”.

“Sad smo u trenutku da imamo malo prekrasno stvorenje oko kojeg se moramo brinuti i to nam je nekako zadnje na pameti”, kazao je. Dodao je i kako ga je očinstvo u mnogočemu promijenilo.

“Očinstvo me promijenilo dosta iako nisam vjerovao tim nekim tračevima i iskustvima drugih. Definitivno me promijenilo, nadam se nabolje. Ako smijem biti subjektivan, definitivno imam nekako veću snagu, veću motivaciju i puno smireniji i jači sam mentalno nego ikada dosad”, rekao je Ivan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...