Zbog reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a sad opet radi pomutnju!

Bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso zbog reklame za sok Pipi prije gotovo 40 godina stekla je titulu seks-simbola, koju zaslužuje i danas.

Mnogi još dobro pamte prizore u kojima Sasso u mokroj bijeloj majici i donjem dijelu kupaćeg kostima izlazi iz mora i viče: “Pipi!”, a najnovijim fotografijama u badiću ponovno je uspjela izazvati pomutnju.

Ana je na svojem Instagramu objavila niz fotografija na kojima zavodljivo pozira u seksi crvenom badiću u kojem se pohvalila tijelom bez ijedne mane u 60. godini.

“Izvanvremenska”, “The body”, “Kraljice”, “Ljepotica”, nizali su se komplimenti ispod fotki koje su kod Aninih pratitelja izazvale nevjericu.

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Nedugo nakon što je snimila nezaboravnu reklamu, povukla se iz javnog života, te se danas i danas rijetko pojavljuje u javnosti, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem, piše Dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...