Želite li ući u OHBP zadarske Opće bolnice – za to se prvo morate dobrano potruditi, kao da osvajate Excalibur

Excalibur je mitski mač legendarnog britanskog kralja Arthura, koji je prvi put detaljno opisan u Legendi o kralju Arthuru Thomasa Malorya iz 15. stoljeća.

Taj ste film, zasigurno, ako ne u cijelosti, barem u nekim njegovim dijelovima ili inkarnacijama, pogledali mali milijun puta.

Sigurno ste se puno puta i zapitali kako bi bilo da baš vi probate izvući predmetni mač iz kamena, da li bi bili dovoljno vrijedi, odnosno – odabrani.

E pa jedan takav izazov vam svakako može ponuditi zadarska Opća bolnica. Točnije, njen Objedinjeni hitni bolnički prijem.

I to ne morate trošiti vrijeme na traženje izazova, bit će vam ponuđen već na samom ulazu. Tada se, naime, morate boriti s pokvarenim vratima.

Borba se sastoji od pokušaja čupanja vrata, a zatim i borbe s hidrauličkim sustavom koji ih drži zatvorenim.

Pitate se zašto? Pa zar niste došli na hitni prijem, ne trebate li zdravstvenu pomoć jer imate hitni slučaj?

Dakako, nelogičnosti se nižu jedna za drugom, pa se i mi pitamo kakve to probleme, općenito, zadarska bolnica ima s pacijentima.

Nakon našeg nedavnog teksta o ulaznim rampama koje drmaju posjetitelje, te sada ove situacije s borbom oko ulaska, neki problem s dobrodošlicom postoji.

Tko zna kakve to mračne i mitske sile čuvaju ovu županijsku utvrdu zvanu Općom bolnicom. Ako se već toliko trude da ljudi, pacijenti, teško uđu unutra, pitamo se uistinu – što skrivaju.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...