Žena rodila dječaka u busu! Maleni dobio besplatne vožnje do 18. godine, a tvrtka izdala upozorenje

Flixbus je na svom Facebook profilu podijelio emotivnu priču o jednom sasvim neočekivanom putniku na jednoj njihovoj liniji.

Naime, jedna se beba odlučila roditi na putu iz Pariza do Varšave. Majka je usred vožnje Flixbusom dobila jake trudove te je vozač bio primoran zaustaviti autobus nedaleko autobusne postaje u Poznanu u Poljskoj.

“Prošloga tjedna poželjeli smo dobrodošlicu jednom neočekivanom putniku koji je odlučio udahnuti svoj prvi dah tijekom vožnje Flixbusom! Situacija je bila izuzetno dinamična, no zahvaljujući brzoj reakciji i podršci naših vozača i putnika, sve je proteklo bez komplikacija”, napisali su na Facebooku.

Kao poklon novorođenom dječaku, Flixbus mu je odlučio pokloniti besplatne vožnje vlakom i autobusom sve do njegovog 18. rođendana.

Ipak, odlučili su se ograditi i od suvislih komentara pa su napisali i kako “ovo nije natjecanje”.

Ipak, brojni ljudi na Facebooku nisu propustili uputiti neslanu šalu na račun kašnjenja buseva ili neprimjerenih radnji u istom.

“Računa li se i ako napraviš dijete u busu”, napisao je jedan korisnik dok je drugi napisao “Žena je zapravo bila u četvrtom mjesecu..dok ste došli, bila je spremna roditi”, prenosi Net.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...