Antifašisti pozivaju Dukića i građane na obilježavanje dana kada se Zadar ponovno sjedinio s Hrvatskom

Udruga antifašističkih boraca i antifašista grada Zadra podsjeća da 25. rujna obilježavamo sjećanje na dan donošenja odluke o sjedinjenju Istre, Rijeke, Zadra i otoka s maticom Hrvatskom.

Pozivaju “borce NOB-a, branitelje iz Domovinskog rata, članove udruga, građanke i građane, zadarskog župana, članove Županijske skupštine, gradonačelnika Zadra, vijećnike Gradskog vijeća, kao i političke stranke Zadarske Županije i grada Zadra” na svečano polaganje vijenaca na spomenik borcima palim za slobodu grada Zadra na Gradskom groblju u 9,30 sati 24. rujna 2022.

Svečano će se položiti vijenci i na Spomen ploču na zgradi u ulici Bartola Kašića 3 (PEGLICA) u 10,15 sati 24. rujna 2022.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...