Cestitka_Uskrs

Četvrto izdanje atletske utrka Linijom obrane grada, trči se od Bokanjca do Dračevca

Povodom 31. obljetnice Dana obrane grada Zadra u subotu 1. listopada 2022. godine održat će se četvrto izdanje atletske utrka Linijom obrane grada u dužini od 8,7 kilometara (Bokanjac-Musapstan-Crno-Ploča-Dračevac).

Start utrke je u 10 sati na Trgu sv Šimuna i Tadije na Bokanjcu, a cilj kod tenka na Dračevcu.

Za sve sudionike bit će organiziran prijevoz autobusom do starta na Bokanjcu.

Polazak je u 8.45 sati ispred OTP banke na Višnjiku. Autobus nakon toga prevozi osobne stvari i sportsku opremu do cilja na Dračevcu gdje će biti organizirana okrjepa za sve atletičare. Predviđeni povratak sudionika na Višnjik  je oko 12 sati.

Na utrku su dobrodošli svi aktivni sportaši, rekreativci, zaljubljenici u trčanje i  hodanje bez obzira na starosnu dob. Svi natjecatelji prolaskom kroz cilj dobivaju  spomen medalje, a po troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji pehare. Posebne nagrade osigurane su za najmlađeg i najstarijeg sudionika utrke.

Organizatori utrke su Grad Zadar i Sportska zajednica grada Zadra, a za njenu provedbu zaduženi su Atletski savez Zadarske županije, Atletski klub Alojzije Stepinac, Klub atletskih veterana Zadar te Atletski športski klub Zadar.

Prijave se primaju na mail: [email protected]  do 30.09. 2022., a podjela startnih brojeva će se održati na dan utrke od 9 do 10 sati na samom startu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...