Danas počinje Fortica Music Festival; Marko Nastić i Aney F. glavne zvijezde događaja

Točku na „i“ ovogodišnjih festivala stavlja zadarska scena svojeg grada 9. i 10. rujna.

Unatoč naporima da se festivalske noći odrade kao open-air na željenoj lokaciji Đil, nažalost tih mogućnosti nema zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika. Organizatori su se trudili do krajnjih granica da do takve odluke ne dođe, ali ne mogu riskirati cijelu produkciju i organizaciju da budu na željenom nivou.

Stoga, petak i subotu, aktivirati će se plesni podij Opere i Muro bara, a Zadar će ugostiti legende regionalne elektroničke glazbene scene: Marko Nastić i Aney F.

Fortica Music Festival 2022. okuplja većinu zadarskih DJ-a da Vam ispričaju svoju glazbenu priču i da podijele energiju i ljubav sa nama tokom dva dana vanserijskih događaja, tako da će uz regionalne legende potporu pružiti:

Andrologic / Amigoo / Bartol Njari / BUTTERS / Bush/ Groove Masters / Josip Milković / Kristijan Kotlar / Lovre Milin / Lucca Masterson/ Luki Lukeni Luxon / Mani / Mate Kokic / Mony / Roberto Brignani / Simon / Toni Kostijal / Tomislav Rupić / Uabua/ Vito

Ovaj event će zasigurno učiniti Forticu zapaženom na lokalnoj festivalskoj karti, a možda i šire. Karte su dostupne na Entrio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...