David Gunjević o igranju u Krešinom domu: ”Potpisati ćemo ugovor sa ŠC Višnjik najkasnije do sljedećeg petka!“

Nakon direktora ŠC Višnjik Denisa Karlovića, kontaktirali smo i direktora KK Zadar Davida Gunjevića, vezano za igranje Kluba u dvorani Krešimir Ćosić i u novoj sezoni.

Gunjević nam je rekao kako će KK Zadar ugovor sa ŠC Višnjik uskoro potpisati, te da će u konačnici svi gledatelji biti zadovoljni.

HKS je bio u inspekciji i nije dozvolio odigravanje službenih utakmica u dvorani Jazine! Zadar bi trebao igrati utakmice igrati u dvorani na Višnjiku, ali nismo još ništa službeno potpisali. Nadam se da će sve biti potpisano sa ŠC Višnjik najkasnije do sljedećeg petka. Moram kazati kako postoji mogućnost da zbog zauzetosti Višnjika neke utakmice budemo morali igrati i u dvorani Jazine. Obnovu Jazina mora financirati Grad Zadar kao vlasnik KK Zadar i dvorane Jazine. Press VIP tribina je poskupjela s 500 na 790 kuna zbog toga što se radi o tribini koja ima najbolji pregled terena, ali izaći ćemo u susret našim vjernim pretplatnicima s popustima! Skorašnja Skupština kluba 18. listopada i korigiranje moje plaće? Vidjet ćemo, imam i ja svoje uvjete, kazao nam je David Gunjević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...