Djeveljekaj pred Neretvu: “Bio sam u Dragovoljcu, nisam se osjećao dobro i vratio sam se kući!”

Nogometaši HNK Zadra sljedeće subote 24. rujna u 16 sati, gostuju u Metkoviću kod Neretve u utakmici 6. kola 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja).

Podsjetimo, na ljestvici vodi Uskok Klis sa 13 bodova, slijede Zagora Unešić i HNK Zadar sa 11, Vodice imaju 10 i tako dalje.

Neretva je na 11. mjestu sa 5 bodova, u konkurenciji 16 klubova.

Stoper Zadrana, 20-godišnji Richard Djeveljekaj, smatra kako je Neretva izrazito domaćinska momčad, te da je najvažnije što u prvih pet kola njegova momčad nije poražena.

Mogli smo osvojiti i više bodova u prvih pet kola, ali najvažnije je da nismo poraženi. Trebamo se pripremiti za utakmicu u Metkoviću, dobro radimo i idemo dati sve od sebe, pa što bude. Neretva je neugodna, prava domaćinska momčad, uostalom, tamo smo prošle sezone izgubili s 1-0, ali ne trebamo se obazirati na taj podatak, idemo pobijediti! Ovog ljeta sam bio na probi u Hrvatskom Dragovoljcu, zadržao sam se vrlo kratko, nekih mjesec dana, iako sam već bio potpisao za njih, razišli smo se u miru. Jednostavno nisam se u Dragovoljcu osjećao dobro i htio sam se vratiti opet u HNK Zadar, bar još godinu dana, zaključio je Djeveljekaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...