Dunatov: “Prvi dućan od Dikla je udaljen 2 kilometra. Ako ste stariji i ne vozite – kruh i mlijeko nemate šanse kupiti”

“Pozdrav svima, a pogotovo onima čije duhove samo vidim. Pogotovo duh gradonačelnika Grada Zadra kojeg očito jako zanimaju građani i vijećnička pitanja”, kazala je uvodno u petak Drita Dunatov, spočitavši Branku Dukiću izostanak s prvog djela sjednice Gradskog vijeća.

Zanimalo ju je kada žitelji Dikla mogu očekivati otvaranje trgovine u svom kvartu te mogu li računati na novac koji je bio planiran za ambulantu.

Prostor nekadašnjeg kafića, športskog društva htjeli su prenamijeniti u ambulantu. Međutim, odlukom mještana Dikla, kroz mali referendum, dolazi do prenamjene. Na tom mjestu žele dućan koji Diklo nema. Prvi dućan udaljen je dva kilometra. Ako ste stariji i ne vozite, nemate šanse kupiti kruh ili mlijeko ujutro. Ja bih htjela znati jesu li poduzeti ikakvi koraci, jer postojala su sredstva koja su bila namijenjena za ambulantu. Je li raspisan ikakav natječaj za otvaranje tog dućana? Mislim da ne. Nije ih briga kako mi živimo, kazala je Dunatov i poručila gradonačelniku da očekuje barem pisani odgovor na njezino pitanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...