HNK Zadar gostuje kod Splita, Jerbić: “Puni smo samopouzdanja, idemo se nadigravati!”

Utakmicama 2. kola nastavlja se natjecanje u 3.NL- jug (četvrti rang). HNK Zadar sutra 3. rujna od 17 sati, gostuje kod RNK Split, igra se u Žrnovnici, a ne na stadionu Parku mladeži gdje travnjak u lošem stanju. Utakmicu će suditi Lukša Klaić (Konavle). Podsjetimo, HNK Zadar je sezonu započeo domaćom pobjedom 5-1 protiv Neretvanca Opuzen, dok su Splićani poraženi s 1-0 na gostovanju GOŠK Kaštela.

Kapetan HNK Zadra 32-godišnji stoper Jure Jerbić, nada se kako će se pozitivan niz u susretima sa Splitom nastaviti i sutra.

Ušli smo u prvenstvo na najbolji mogući način uvjerljivom domaćom pobjedom protiv Neretvanca, tako da smo se dodatno napunili samopouzdanjem. Očekuje nas teška utakmica protiv Splita koji je izgubio u prvom kolu, međutim, radi se o dobroj momčadi koja sigurno ima velike ambicije, sigurno je da će oni učiniti sve kako bi upisali bodove protiv nas i da se vrate pobjedama, ali i mi imamo svoju računicu. Puni smo samopouzdanja i idemo u Split se nadigravati! Zadnjih nekoliko sezona utakmice sa Splitom su izjednačene, nekad bodovi odu na njihovu, a nekad na našu stranu, možda smo mi malo ipak uspješniji, tako da se nadam da ćemo taj pozitivan niz s njima sutra nastaviti. Imamo kvalitetnu momčad, idemo utakmicu po utakmicu i učinit ćemo sve kako bi izborili viši rang natjecanja, rekao je zadarski kapetan Jerbić.

U ostalim susretima 2. kola 3. NL-jug sastaju se:

Subota 3. rujna, 17 sati:

Primorac Biograd – Neretvanac

Hrvatski vitez Posedarje – GOŠK Kaštela

Junak – Zagora

Zmaj Makarska – Vodice

Neretva – GOŠK Dubrovnik

Kamen – Urania

Nedjelja 4.rujna, 17 sati

Sloga – Uskok

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...