HNK Zadar utišao Zmajevo gnijezdo! Bubalo: “Najkvalitetnija smo momčad lige, ne pripadamo ovdje!”

Nogometaši HNK Zadra upisali su treću pobjedu u 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja), nakon što su u susretu 5. kola na igralištu Stanovi pred svega 72 gledatelja, rezultatom 3-2 pobijedili Zmaj iz Makarske. Zadrani su od početka krenuli silovito napadački, činilo se da je priči kraj nakon prvog poluvremena, i da će igrači Želimira Terkeša bez većih problema uzeti pobjedu.

Pogotke za Zadrane postigli su za 1-0 Domagoj Muić (8.), ostao je sam na lijevoj drugoj vratnici, glavom mu je asistirao novopridošli Ivan Bubalo, prije toga korner s lijeve strane izveo je Ivan Čurjurić. Za 2-0 strijelac je bio Čurjurić (32.) prizemnim
udarcem sa 16 metara, lijevom nogom u lijevi kut gostujućeg vratara Bruna Meštrovića. Bubalo (39.) dovodi Zadrane u vodstvo 3-0, nakon centaršuta Mattea Pranića s lijeve strane, Bubalo je glavom prebacio golmana.

Drugo poluvrijeme i druga pjesma, igrači u crvenim dresovima se bude. Najprije je na 3-1 iz blizine smanjio Brazilac Elzio Lohan (54.) nakon greške domaće obrane, a konačnih 3-2 postavlja Nikola Čupić (79.), nakon slobodnog udarca s 30 metara lopta je kroz ruke prošla vrataru Zadra Mati Stojanovu, kojeg je vjerojatno omelo sunce, nije niti vidio loptu.

U sljedećem kolu u subotu 24. rujna u 16 sati, HNK Zadar gostuje u Metkoviću kod Neretve.

Na ljestvici vodi Uskok Klis s 13 bodova, Zagora i Zadar imaju 11, Vodice 10 itd.

U naš mikrofon nakon utakmice napadač HNK Zadra Ivan Bubalo (32), rodom iz Metkovića, koji je nedavno došao iz talijanskog petoligaša ( Serie D) Castelnuovo je rekao:

Igrali smo vrhunski prvo poluvrijeme, mislim da smo trebali zabiti i više golova u prvih 45 minuta u kojem nam je poništen čisti gol. Drugo poluvrijeme smo isto krenuli odlično, imali smo i gredu, ne znam što nam je bilo, možda panika, stvarno ne znam. Primili smo dva bezvezna zgoditka, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda protiv momčadi koja nas je lani pobijedila u Stanovima. Bit će bolje iz utakmice u utakmicu, mislim da Zadar ne pripada ovoj ligi i rangu, najkvalitetnija smo momčad prvenstva! Sljedeće kolo gostujemo u mom Metkoviću, ali mislim da smo bolji od Neretve i da ćemo slaviti, kazao je Bubalo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...