“I Wanna Dance with Somebody”, film o Whitney Houston stiže u kina, pušten prvi trailer

Biografski film o Whitney Houston “I Wanna Dance With Somebody” koji potpisuje i Anthony McCarten, scenarist Oscarom nagrađenog biografskog filma o grupi Queen “Bohemian Rhapsody”.

Film stiže uskoro u kina, a objavljen je i prvi trailer.

U traileru su prikazani njezini počeci suradnje s glazbenim producentom Cliveom Davisom te najupečatljiviji trenutci i koncerti iz života te karijere.

Kao šlag na tortu stavljena je spektakularna Whitneyina izvedba američke himne na Super Bowlu XXV 1991. pred više od 70 tisuća gledatelja.

U ovoj biografskoj drami glavnu zvijezdu utjelovila je Naomi Ackie, Stanley Tucci glumi muzičkog producenta Clivea Davisa, a Tamara Tunie je u ulozi Whitneyine majke Cissy. U ostalim ulogama pojavljuju se Clarke Peters, Nafessa Williams i Ashton Sanders.

Redateljica filma je Kasi Lemmons dok je na scenariju sudjelovao Anthony McCarten, inače 4 puta nominiran za nagradu Oscar te scenarist filma Bohemian Rhapsody. Ovaj film je puno više od obične biografije jer kroz radost i emocije slavi život i glazbu jedne od najvećih glazbenica svih vremena, javlja Muzika.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...