Izvor blizak KK Zadru: “Jusup će sazvati presicu ako se ne dovede Davis! Amerikanac bi potpisao ugovor na 4 mjeseca”

Trener KK Zadra Danijel Jusup želi u klub dovesti bivšeg igrača MZT-a Skopje, Juana Davisa (26 god., 203 cm.), Amerikanac igra na poziciji krilnog centra. Davis je prije MZT-a nastupao za finske klubove Raholan Pyrkiva, Nokia i Kauhajoki, te nizozemski Feyenoord.

Od izvora bliskom KK Zadar doznajemo kako bi Davisov ugovor iznosio 14 tisuća eura, te kako bi se s njim za početak potpisao ugovor na samo 4 mjeseca, što bi značilo da bi imao mjesečnu plaću 3 i pol tisuće eura.

Izgledno je da se čeka revizija i podizanje novog kredita, kako bi se imalo novca za platiti američkog košarkaša cijelu sezonu. S obzirom da je budžet kluba od 350 tisuća eura već probijen, za dolazak Davisa, dakle, nedostaje 14 tisuća eura.

Prema izvoru bliskom KK Zadar, trener Jusup je, navodno rekao, ako mu se ne odobri Davis da će onda sazvati presicu! Sportski direktor KK Zadra Denis Pleslić je u pregovorima s agentom Juana Davisa, koji tek treba potvrditi kako u dogovoru s Amerikancem pristaje na 4-mjesečni ugovor.

Spominje se kako je klubu Crodux dužan ozbiljan iznos, te kako će ga KK Zadru platiti obročno.

Navodno je i direktor KK Zadar David Gunjević u razgovorima s novim sponzorima, spominju se Studenac i Erste banka.

Također, u klubu intenzivno rade po pitanju godišnje navijačke pretplate za novu sezonu, a čini se sve kako bi KK Zadar ipak svoje utakmice igrao u dvorani Krešimir Ćosić, a ne u Jazinama.

Podsjetimo, nova sezona za košarkaše Zadra kreće u petak 30. rujna u 18 sati, domaćom utakmicu 1. kola ABA lige protiv Studentskog centra Podgorica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...