Jusupu ispunjena želja, Davis potpisao za KK Zadar na tri mjeseca. Plaća će mu biti 4.500 eura!

Kako doznajemo, trener KK Zadra Danijel Jusup dobio je ono što je i htio!

Novi igrač KK Zadar je američki krilni centar Juan Davis (26 god., 203 cm.).

Davis je u dosadašnjoj karijeri igrao za sveučilišnu NCAA momčad Troy Trojans, finske klubove Raholan Pyrkiva, Nokia i Kauhajoki Karhu, nizozemski Feyenoord Rotterdam, dok je prošlu sezonu nastupao za MZT Skopje.

Davis bi s KK Zadar trebao potpisati ugovor na tri mjeseca, s mogućnosti produljenja do kraja sezone.

Navodno mu je ugovor težak 13.500 eura, odnosno, mjesečna plaća će mu iznositi 4.500 eura.

Najbolju utakmicu u dresu MZT-a, Davis je odigrao u gostima protiv srpskog Zlatibora kada je za 35 minuta provedenih u igri postigao ukupno 15 koševa, imao 10 skokova i 4 asistencije, uz valorizaciju 25. Ukupno je na 16 utakmica ABA 2 lige u prosjeku postizao 9.6 koševa ( šut 47.7 posto), imao 5.3 skoka, 1.3 asistencije i 0.6 blokada, prosječna valorizacija po susretu iznosila mu je 11.2.

KK Zadar će prvu utakmicu u novoj sezoni odigrati u petak 30. rujna u 18 sati, protiv Studentskog centra Podgorica u 1. kolu ABA lige. Gdje? Nadamo se u dvorani Krešimir Ćosić! Gledatelji to zaslužuju.

Dodajmo za kraj, kako su u tijeku završni pregovori s talentiranim igračem Puntamike Davidom Pavinom (17. god., 195 cm.), vjerujemo kako će pregovori završiti pozitivno i da će bek šuter Pavin zaigrati za KK Zadar!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...